Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: این رذیلانه‌ترین دروغ است که بگوئیم تورم ۴۰درصدی متعلق به تحریم‌هاست. در ۱۰ ماه گذشته ۳۰ میلیارد دلار در شبکه بانکی گم شد. آفتاب‌‌نیوز : سعید لیلاز در سومین کنگره حزب کارگزاران سازندگی  گفت: در سطح جامعه عنوان می‌شود که چرا در انتخابات سال ۹۶ به آقای روحانی رای دادیم و امروز وضعیت چنین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در سال ۹۲ تا ۹۶ درآمد دولت در بهترین حالت بود و در حوزه نرخ بیکاری و تورم گام‌های بسیار بزرگی برداشتیم. بارها و بارها اگر در مقطع اردیبهشت سال ۹۶ قرار گیرم با رقبایی که روحانی داشت، بازهم به وی رای می‌دهم.
وی خاطرنشان کرد: تورم امروز ۴۰درصد است، بعد از اعتراضات سال ۹۶ سیاست اقتصادی دولت آقای روحانی تغییر کرده است. یادم هست در یک جلسه در سازمان برنامه و بودجه یک عزیزی گفت می‌خواهیم به قول جوانان بترکانیم اما بلافاصله شاهد اعتراضات دی ماه بودیم.
لیلاز خاطرنشان کرد: اعتراضات سال ۹۶ مصنوعی‌ترین نوع اعتراضات بود و این پیام را به حسن روحانی داد که پایت را بیشتر از گلیمت را دراز نکن. این شورش‌ها نه تنها ماهیت سیاست‌های اقتصادی دولت را عوض کرد، بلکه ۳۳ هزار میلیار پول پر قدرت را در جریان موسسات مالی از بین برد.
وی گفت: این رذیلانه‌ترین دروغ است که بگوئیم تورم ۴۰درصدی متعلق به تحریم‌هاست. در ۱۰ ماه گذشته ۳۰ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیارد تومان در شبکه بانکی گم شد.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: من هیچ نمی‌گویم از رأی به روحانی پیشمانم یا تا آخر ایستاده‌ام، می‌ایستم ببینم چه می‌شود، من صدای خرد شدن استخوان میلیون‌ها ایرانی را شنیده‌ام. هیچ کشوری به اندازه ایران تحریم نشد و ما مجرب‌ترین ملت در برابر تحریم‌ها هستیم.
این اقتصاددان گفت: از سال ۹۶ ما هشدارها را در خصوص تحریم‌ها دادیم اما به ما توجهی نکردند، متاسفانه مسئولان درک درستی از تحریم‌ها ندارند. موضع من در برابر آمریکا بر خلاف دوستان ایستادگی است، چون ضدامپریالیسم هستم و معتقدم این کشور میلیاردها دلار با تغییر نرخ ارز در جهان دزدیده است. شما می‌دانید نرخ ارز در این چند وقت ۲۵۰۰ برابر شده است؟
وی خاطرنشان کرد: این بی‌عملی موجود در مسئولان من را به یک پشت پرده سیاسی می‌برد، چرا چون در روز ۲۲ فروردین بعد از سخنرانی رئیس‌جمهور آمریکا این ساختمان فرو ریخت. چرا؟ وضعیت چیست؟ حتما یک ستون پنجم در میان ماست؟ نگاه کنید هیچ کشوری مانند ایران مورد هجمه قرار نمی‌گیرد.
لیلاز ادامه داد: پیشنهادهایی هم که داریم بر مبنای ملاحظات ما قابل تعریف است؛ چیزی در احزاب یکپارچه وجود ندارد. من قائل به ایستادگی هستم و معتقدم اگر دولت بخواهد می‌تواند در مقابل آمریکا بایستد این توان در اقتصاد کشور وجود دارد. امروز شرایط‌مان از چندماه قبل بهتر است.
وی گفت: اقتصاد ایران را اگر بطور طبیعی رها کنیم، عملکرد بهتری از امروز خواهد داشت. اقتصاد ضربه خورده دخالت‌ها است. همین بارندگی جی دی پی ایران را افزایش خواهد داد.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: در تحلیل نهایی معتقد هستم ایران بر مشکلات غلبه خواهد کرد چه مسئولان به ملت کمک کنند، چه نکنند. ملت بر این تحریم‌ها غلبه خواهد کرد ملت ما بزرگ‌تر از این است که آمریکا آن را در قوطی کند.
وی ادامه داد: معتقد نیستم اقتصاد ایران فروخواهد پاشید. حاضرم بحث کنم که چرا تحریم‌ها فقط نقش تشدیدکننده دارد. ما در دوران چهارساله روحانی هرگز درآمدمان در بهترین حالت به بدترین حالت دوران احمدی‌نژاد نرسید اما به رشد سه، چهاردرصدی رسیدیم. این اقتصاد ظرفیت‌های فراوانی دارد.
لیلاز گفت: همیشه می‌گویم درست است برخی ایستاده‌اند کشور را نابود کنند اما مردم نخواهند گذاشت. شهید رجایی هفته اول جنگ گفت قیمت نفت لیتری ٣ تومان است چرا که ما دیگر نفت نخواهیم داشت. یگانه دولتی که قیمت بنزین از قیمت جهانی در آن بیشتر بود دولت رجایی بود که امروز این واقعیت دچار انکار شده است.
وی ادامه داد: ما همچنان می‌توانیم این روند را پیش بگیریم. وقتی امروز همه چیز را احتکار می‌کنند این وحشت از آینده است در زمان جنگ اینگونه نبود. در شش ماه گذشته که بحث فروپاشی بود من گفتم این اتفاق نخواهد افتاد اما تورم باعث شد مردم هیچ اعتراضی نکنند چرا که از آینده می‌ترسند. نرخ تورم دهک‌های پایین سه رقمی است و هنوز مردم ثبات سیاسی را بهم نریختند و ما از این بحران عبور خواهیم کرد.
منبع: ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شبکه بانکی تورم سعید لیلاز حسن روحانی بیکاری اعتراضات دی ماه ۹۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۴۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشت نکته درباره سخنان دوم بانکی‌پور: حواس‌تان به سفره مردم خودمان باشد

عصرایران در مطلبی به بررسی اظهارات اخیر بانکی پور پرداخت و نوشت: امیر حسین بانکی‌پور فرد، نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی است؛ او چندی پیش، حرف زشت و ناروایی را درباره یکی از ملت‌های مسلمان و همسایه ایران زد که انتقاداتی را برانگیخت و امید می‌رفت یا اصلاح کند و با دستکم، تکرارش نکند و غائله ختم به خیر شود چرا که بعضی موضوعات را نباید بیش از حد، هم زد و تهوع آفرید!

او با انتقاد از آتاترک، بنیانگذار جمهوری ترکیه، گفته بود: او ضربه بزرگی به ترکیه زد به طوری که الان در ترکیه به طور متوسط هر مردی با ۱۵ زن شریک جنسی است، این عددی که گفتم متوسط است و ممکن است مردی ۵۰ شریک جنسی و دیگری ۵ شریک جنسی داشته باشد. این رهاورد کشف حجاب آتاترک است که ما الان داریم می‌بینیم و خیلی نگرانی به بار آورده است!

بانکی‌پور بعد از انتقادات گفت که برای حرف‌هایش سند دارد و به آمار منتشره توسط یک وبسایت آمریکایی استناد کرد و در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین، سخنانی گفت که جا دارد بدان بپردازیم:

۱ - کسانی که در جایگاه‌های رسمی هستند، باید این نکته بسیار ساده و پیش پا افتاده را بفهمند که سخن آن‌ها وزن، معنا و بازتاب متفاوتی دارد با حرف‌های یک شهروند معمولی!

آقای بانکی‌پور هم باید مانند خیلی‌های دیگر، متوجه این معنا باشد و برای کشور هزینه‌سازی نکند.

۲ - احتمالاً سواد انگلیسی بانکی‌پور به حدی کفایت نکرده که آمار سایت آمریکایی را درست متوجه شود. سایت آمریکایی که او بدان استناد کرده، نوشته است که هر مرد ترک در طول زندگی اش، با ۱۴.۵ نفر رابطه جنسی دارد. در حالی که بانکی پور، این چنین فهمیده که نوشته‌اند هر مردی همزمان با ۱۵ نفر «شریک جنسی» است.

البته هر گونه رابطه خارج از خانواده، ولو آن که یک نفر و یک مورد هم باشد، قبیح است ولی در مورد حاضر، سایت یک چیزی می‌گوید و بانکی‌پور چیز دیگری فهمیده و گفته است!

۳ - این معما هنوز در سپهر سیاسی ایران حل نشده است که چگونه می‌توانند آمارهای غربی‌ها را در جاهایی که به زیان ایران است؛ نادرست و غرض ورزانه بدانند ولی اگر آمار آن‌ها به کارشان بیاید، همان منابع را به قول بانکی‌پور در مصاحبه اخیرش، «معتبر» بدانند؟!

۴ - هر کسی می‌تواند درباره چهره‌های سیاسی و تاریخی، نظری داشته باشد و اعلام کند ولی یک سیاستمدار عاقل و با کفایت، هرگز درباره بنیانگذار کشور همسایه این گونه موهن و منفی سخن نمی‌گوید. آتاترک، شخصیت مهم تاریخ ترکیه است که اغلب شهروندان این کشور برایش احترام قائل هستند و بی‌احترامی یک سیاستمدار ایرانی به رهبر فقید ترک‌ها می‌تواند زمینه ساز واکنش متقابل شود و این، به سود دو ملتی نیست که با احترام و حسن همجواری، در کنار هم زندگی می‌کنند.

بانکی‌پور نمی‌داند که حرمت‌ها باید حفظ شوند و پرده دری نشود؟!

مشکل همان بند اول این نوشتار است که بعضی‌ها بعد از رسیدن به کرسی‌های وکالت و ریاست و وزارت، هنور متوجه نیستند که جایگاه‌شان فرق کرده و باید حتی در واژه گزینی هم دقت و احتیاط به خرج دهند.

۵ - حرف‌های بانکی پور، نه تنها توهین و تهمت به مردان ترکیه‌ای است که توهینی بزرگ‌تر به ده‌ها میلیون زن مسلمان این کشور است. اگر این ادعا درست باشد که هر مرد ترکیه‌ای ۱۵ شریک جنسی دارد، معنای دیگرش نیز این است که زنان ترکیه‌ای هم به طور متوسط ۱۵ شریک جنسی دارند چرا که نسبت ترکیب جمعیتی زنان و مردان در ترکیه تقریباً یکسان است.

این در حالی است که چنین وضعیت مبتذل، وقاحت بار و شرم آوری فقط در ذهن بانکی‌پور برقرار است و نه در ترکیه و نه در هیچ جای دیگر دنیا مصداق ندارد.

بد نیست بانکی‌پور و همفکرانش بدانند که طبق آخرین برآوردها، تقریباً نیمی از زنان ترکیه دارای حجاب شرعی هستند و این را در کنار آمار ایران بگذارید که آمار زنان ایرانی که حجاب شرعی دارند، زیر ۵۰ درصد است.

واقعاً چگونه یک نماینده مجلس، یک مرد، یک مسلمان و فراتر از همه، یک انسان می‌تواند ده‌ها میلیون مرد و زن پاکدامن را این گونه قذف کند و بعد با خاطر آسوده سر بر بالین بگذارد؟!

۶ - بانکی‌پور برای اثبات مدعای خود دست به دامن فیلم‌های ترکیه‌ای شده و گفته است: «شما فضای فیلم‌های ترکیه‌ای را هم نگاه کنید می‌بینید که این موضوع دارد با فرهنگ این کشور عجین می‌شود.» و سپس در جواب خبرنگار که آیا شما فیلم‌های ترکیه‌ای را می‌بینید گفته است: نه، من نمی‌بینم.

دو نکته درباره فیلم‌ها و سریال‌های ترکیه‌ای که بد نیست بدان اشاره کنیم این است که اولاً فیلم‌ها و سریال‌های ترکیه، فقط همان‌هایی نیستند که ایرانی‌ها پیگیرش هستند. فیلم‌ها و سریال‌های متعددی در ترکیه تولید می‌شود که اساساً فضایی که بانکی‌پور بدان اشاره دارد، در آن‌ها وجود ندارد و منزه هستند.

ثانیاً فیلم و سریال در ترکیه، یک صنعت پولساز است که الزاماً جامعه ترکیه را بازتاب نمی‌دهد، درست مانند فیلمفارسی‌های قدیمی که حال و هوایی مجزا از زندگی واقعی ایرانی‌ها داشتند. همین الان نیز همان اندازه که فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی که در آن زن و شوهرها کنار هم حجاب کامل دارند، بازتاب زندگی واقعی خانواده‌های ایرانی است، فیلم‌ها و سریال‌های ترکیه‌ای نیز نشان دهنده واقعیت‌های زندگی ترک هاست!

۷ - بانکی‌پور در جواب منتقدان گفته است: بهتر است بجای تشکیک با ذهن بیدار و جستجوگر، به دنبال حقیقت نتایج کشف حجاب، که برهنگی و سپس فروپاشی خانواده‌ها را در بر دارد باشیم.

بانکی پور، با هزینه‌ای به نام توهین به زنان و مردان یک ملت، در نهایت خواسته ثابت کند که سیاست‌های آتاترک کار را به فروپاشی خانواده در ترکیه کشانده است و به آمار یک سایت آمریکایی هم استناد کرده و آن را معتبر دانسته است. غافل از این که در همان سایت، آمار طلاق و فروپاشی خانواده در ایران، بیشتر از ترکیه اعلام شده است.

مشکل اصلی این است که عده‌ای می‌خواهند حجاب را مترادف عفاف قلمداد کنند و این در حالی است که این دو، الزاماً لازم و ملزوم یکدیگر نیستند، یعنی هر زن محجبه ای، الزاماً عفیف نیست و هر زنی بی‌حجابی، بی‌عفت نیست. طلاق نیز، مقوله‌ای است غیر مرتبط با حجاب و هم زنان باحجاب و هم زنان بی‌حجاب درگیر این موضوع هستند.

اگر قرار بود بی‌حجابی در جامعه‌ای منجر به افزایش طلاق شود، کشورهایی مانند بزریل که نوع پوشش زنان‌شان را همه می‌شناسند، باید در صدر جدول طلاق‌های جهان بودند و حال آن طبق آمار همین سایت، ایران در رده ۱۳ طلاق جهان است و برزیل در رتبه ۸۵ (ترکیه هم نوزدهم است).

این که حجاب را به عنوان یک فریضه دینی و حتی بخشی از فرهنگ ایرانی ترویج کنند، امری شایسته است ولی فروکاستن مساله به آن و ندیدن عوامل بنیادین فرهنگی و معیشتی و حتی سیاسی در موضوع طلاق، بخشی از ساده انگاری مخربی است که به هزار تاسف در بسیار از امور و شؤون کشور شاهدش هستیم.

۸ - به بانکی‌پور و بانکی پورها که در دولت و مجلس و نهادهای تاثیرگذار بر سرنوشت ملت ایران هستند، توصیه می‌کنیم به جای سرشماری شرکای جنسی این و آن، به شمارش تعداد فزاینده فقرا در ایران خودمان بپردازند.

به جای سرک کشیدن به تختخواب دیگران، حواس‌تان به سفره مردم خودمان باشد و توان و زمان‌شان را به اصلاح وضعیت نابسامان داخلی به ویژه در حوزه اقتصاد اختصاص دهند که رسول خدا (ص) فرمودند: کاد الفقر ان یکون کفرا (فقر انسان را در آستانه کفر قرار می‌دهد).
می‌دانید یعنی چه؟ یعنی اقتصاد فشلی که درست کرده اند، مردم را فقیر می‌کند و آن‌ها را به کفر هم می‌کشاند و آقایان، در کشاکش کفر و ایمان که امری بنیادین است، درگیر پوشش زنان شده‌اند که امری نمادین است: خانه از پای بست ویران است، خواجه در بند نقش ایوان است.

دیگر خبرها

  • پیامک بی‌پاسخ آشنا به لیلاز درباره فایل صوتی ظریف
  • پیامک بی پاسخ حسام الدین آشنا به لیلاز درباره فایل صوتی ظریف
  • شنیده شدن صدای انفجار در دمشق
  • خبر جدید وزیر کار برای یارانه‌بگیران/ تعداد یارانه‌بگیران تغییر خواهد کرد؟
  • شنیده‌شدن صدای انفجار در دمشق
  • مردم از انتخاب اصلح غفلت نکنند
  • شنیده شدن صدای انفجارهای متوالی در طول خط ساحلی از حیفا تا نهاریا
  • هشت نکته درباره سخنان دوم بانکی‌پور: حواس‌تان به سفره مردم خودمان باشد
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • انحلال اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین در چندین شهر اروپایی