Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی پوش پارااسکی کشورمان گفت: بارها هنگام آموزش اسکی زمین خوردم اما ناامید نشدم و برای رسیدن به اهدافم تلاش کردم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین، محمد جزء محمدپور متولد سال ۱۳۶۶ از تهران است که در سن ۲۱ سالگی بر اثر سانحه ای از ناحیه هر دو دست دچار معلولیت شد اما انگیزه خود را از دست نداد و با ورود به دنیای پارااسکی، ورزش را در ماده اسنوبرد آغاز کرد و اکنون تمام هدف این ملی پوش کشورمان کسب مدال در پارالمپیک زمستانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملی پوش پارااسکی در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین بیان کرد: سال ۱۳۸۷ به دلیل برق گرفتگی هر دو دستم از ناحیه آرنج قطع شد و از اینکه نمی توانستم مانند گذشته فعالیت هایم را ادامه دهم بسیار ناراحت بودم تا یک روز تصمیم گرفتم با انجام ورزش دوباره به زندگی برگردم.

وی ادامه داد: ابتدا با پاراشنا شروع کردم و بعد از آن به سراغ سوارکاری، اتومبیلرانی و دوچرخه سواری رفتم و در نهایت پس از آشنایی با صادق کلهر و ساوه شمشکی ورزش را به صورت حرفه ای در پارااسکی آغاز کردم.

محمدپور افزود: بارها در زمان آموزش اسکی زمین خوردم اما ناامید نشدم و باز ادامه دادم، چرا که به آدم های موفق در ورزش نگاه می کردم و از آنها انگیزه می گرفتم.

وی تصریح کرد: پارااسکی باعث شد، توانایی هایم را ابتدا به خودم و سپس به اطرافیانم ثابت کنم و اکنون به نقطه ای رسیدم که دوستانم معتقدند که با افراد سالم تفاوتی ندارم و می توانم مانند آنها فعالیت کنم.

ملی پوش پارااسکی اظهار داشت: رسیدن به مدال پارالمپیک زمستانی آرزوی من است و این توانایی را در خودم می بینم که بتوانم در این رویداد بزرگ برای کشورم افتخار آفرینی کنم و امیدوارم یک روز به این رویای زندگی ام برسم.

وی عنوان کرد: اگر روزی از دنیای ورزشکاری خداحافظی کنم، با توجه به علاقه ای که دارم به طور حتم فعالیتم را در زمینه مربیگری آغاز می کنم چرا که آموزش دادن اسکی به دیگر افراد را دوست دارم.

محمدپور افزود: سیداحمد جعفری ملی پوش پوش پاراآلپاین به من خیلی کمک کرد تا در روزهای اولی که وارد پارااسکی شدم، مسیرم را ادامه دهم. او از نظر رفتاری الگوی من است و اگر روزی مربی شوم مانند او با ورزشکاران رفتار خواهم کرد.

وی بیان کرد: اگر باز هم به گذشته برگردم اسکی را انتخاب می کنم. هر رشته ورزشی هیجان خودش را دارد و من زمانی که در کوه و روی برف ها هستم روحیه ام چندین برابر می شود. به تمام افراد پیشنهاد می کنم با توجه به شرایط جسمانی که دارند وارد یک رشته ورزشی شوند تا از زندگی لذت ببرند.

محمدپور اظهار داشت: در این روزهایی که کرونا شیوع پیدا کرد، تمریناتم را در خانه و زیر نظر مربیان ادامه دادم و در این زمینه با کادر فنی تیم ملی و سایر هم تیمی ها هماهنگ هستم تا سطح آمادگی جسمانی ام کاهش پیدا نکند.

ملی پوش کشورمان در پایان گفت: بعد از سانحه برق گرفتگی و ورودم به پارااسکی مسیر زندگی و اهدافم تغییر کرد و از این اتفاق بسیار خوشحال هستم چرا که باعث شد توانایی هایم را بهتر بشناسم و حتی الگویی برای خیلی از افراد جامعه باشم.

 

 

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: ملی پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۹۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با دوری از این ۱۵ عامل به زوال عقل زودرس در جوانی دچار نمی‌شوید

ایتنا - در حالی که زوال عقل در افراد مسن بسیار شایع‌تر است، سالانه صدها هزار نفر به زوال عقل زودرس (YOD) در سنین جوانی مبتلا می‌شوند. یک مطالعه گسترده عوامل مرتبط به سبک زندگی و سلامتی را برای نخستین بار در این‌باره کشف کرد.
پیش از این اکثر تحقیقات قبلی عامل اصلی این بیماری را به صورت ژنتیکی و از طریق انتقال نسل به نسل می‌دانستند، اما پژوهش جدید ۱۵ عامل مختلف مربوط به سبک زندگی و سلامتی را که با خطر ابتلا به زوال عقل زودرس مرتبط هستند شناسایی کرد.

دیوید لیولین، متخصص بیماری‌های همه‌گیر از دانشگاه اکسِتِر در بریتانیا، این مطالعه را «بزرگترین و قوی‌ترین مطالعه در نوع خود» دانست که تاکنون انجام شده است. وی در این‌باره گفت: « خوشبختانه می‌‌توان با توجه به طیف وسیعی از عوامل مختلف،  خطر ابتلا به این وضعیت ناتوان کننده را کاهش دهیم.»

تیم تحقیقاتی داده‌های جمع آوری شده در مورد ۳۵۶۰۵۲ فرد زیر ۶۵سال در بریتانیا را تجزیه و تحلیل کرده است.

فاکتورهای کشف شده
تعلق به دهک‌های پایین از نظر اقتصادی و فرهنگی، انزوای اجتماعی، آسیب شنوایی، سکته مغزی، دیابت، بیماری قلبی و افسردگی همگی با خطر بالای زوال عقل زودرس مرتبط بودند.

کمبود ویتامین D و سطوح بالای پروتئین فعال سی-که توسط کبد در پاسخ به التهاب تولید می‌شود- نیز به معنای خطر بالاتر ابتلا است. همان خطری که داشتن دو نوع ژن (ApoE4  وε4) به عنوان عامل ژنتیکی ابتلا به آلزایمر ایجاد می‌کند.

 

محققان رابطه بین الکل و زوال عقل را نیز بررسی کرده و آن را پیچیده توصیف کردند. در حالی که سوء مصرف الکل منجر به افزایش خطر ابتلا می شود، نوشیدن در حد متوسط می‌تواند با کاهش خطر ابتلا در ارتباط باشد. احتمالا این موضوع به این دلیل است که افراد گروه دوم بصورت کلی افراد سالم تری هستند (به خاطر داشته باشید که افرادی که از نوشیدن الکل خودداری می کنند اغلب به دلایل پزشکی این کار را انجام می دهند.)

به طور خاص، این مطالعات نشان داد که افرادی با سطوح بالاتر تحصیلات و قدرت بدنی بیشتر (که با میزان قدرت دست اندازه‌گیری می‌شود)، با کاهش خطر ابتلا به زوال عقل روبرو هستند. 

علاوه بر عوامل فیزیکی، داشتن سلامت روانی همچون اجتناب از استرس مزمن، تنهایی و افسردگی نیز نقش مهمی را در عدم ابتلا ایفا می‌کند.

در حالی که این نتایج به معنای رابطه مسقیم بین عوامل شناسایی شده و زوال عقل نیست، اما به درک جامع‌تری از این وضعیت کمک می کند. امری که می تواند برای توسعه درمان‌های بهبود یافته و اقدامات پیشگیرانه بسیار مهم باشد.

استیوی هندریکس، عصب‌شناس از دانشگاه ماستریخت، در مورد اهمیت درمان زوال عقل زودرس گفت: « زوال عقل زودرس تاثیرات بسیار جدی‌تری دارد، چرا که افراد مبتلا همچنان شغل، فرزندان و زندگی پرمشغله‌ای دارند.»

این واقعیت که بسیاری از این عوامل قابل تغییرهستند، می‌تواند موجب ایجاد خوش بینی برای درمان‌گران و مبتلایان به این بیماری شود و افراد با اتخاذ سبک زندگی سالم تر، به طور بالقوه خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهند.

دیگر خبرها

  • ماه دارد کوچک می‌شود؛ این چه عواقبی برای زمین خواهد داشت؟
  • با دوری از این ۱۵ عامل به زوال عقل زودرس در جوانی دچار نمی‌شوید
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا
  • ببینید | تصاویری دلخراش از زمین خوردن یک سگ هنگام فرار از دست پلنگ
  • اصلاح حادثه خیزترین تقاطع جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد
  • چه اسم و فامیلی را می‌توان تغییر داد؟
  • واگذاری هزار قطعه زمین در بم
  • عضو ارشد حماس: حمله اشغالگران به «رفح» مسیر مذاکرات را تغییر نخواهد داد
  • نوع‌دوستی و همراهی از جنس فرشتگان نجات
  • ریزش سنگ در محور کرج – کندوان بر اثر بارش باران